In het midden van de jaren negentig vond ik het wel chic om een eigen homepage te hebben. Bovendien lagen er, zowel van mijn moeder Mary Noothoven van Goor, als van mijzelf, allerlei artikelen, verhalen, gedichten en vormen van beeldend materiaal op de plank. Het merendeel daarvan was gepubliceerd in diverse media of geëxposeerd, een klein deel sluimerde in archief. Het leek zinvol om de homepage voor de ene helft aan Mary Noothoven van Goor, voor de andere helft aan eigen werk en biografie te wijden. Want twee homepages maken leek een brug te ver. Vandaar deze vorm. Opgezet met hulp van een deskundige, Jessica Lof-Polak, in de loop der jaren verder uitgebreid en bijgewerkt.

Verder staat de site vol met allerlei soorten tekst en beeldmateriaal. Lang niet iedereen zal gemotiveerd zijn om dat allemaal te lezen en te bekijken. Maar het vormt ook mijn archief, voor het geval mijn pc crasht, brand uitbreekt en mijn backups door dit of ander onheil worden vernietigd.

Deze site bevat diverse bestanden met fotomateriaal: Reisfoto’s, Kunstwerken, Schilderijen etc. Die foto’s zijn na aanklikken meestal nog iets te vergroten. Maar mocht je een vergroting willen bekijken, dan is er rechtsbovenin op de  uitgelichte foto een rondje te vinden met 4 pijltjes erin. Mocht je de vergroting nog sterker willen, dan kan je met ctrl en + knop de gewenste grootte verkrijgen. Om dan weer terug te gaan naar de originele afmeting kan je ctrl en 0 in drukken op je toetsenbord.

Bijgewerkt: zomer 2019

MarkLucc2JPG

maryvielle_slider